Home Forums Online Course Technical Questions Bug Reports Thread

This topic contains 88 replies, has 31 voices, and was last updated by  vladislav 5 days, 23 hours ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 89 total)
  • Author
    Posts
  • #4698

    vladislav
    Keymaster

    Please post any bug reports in this thread.

    #4704

    Leanne Leith
    Participant

    Hi,

    The percent complete tracker doesn’t work on the video viewing portion. So even though I’ve watched all of the intro and most of the patterns portions, it still says “o.”

    What should we do?

    #4705

    Paul
    Participant

    Same problem here. I tried using both Chrome and Internet Explorer 10. It always says “Currently completed 0 of 9 on total” and the “In Progress” indicator never goes away. I reported the problem about a week ago but I did not receive any response.

    #4720

    vladislav
    Keymaster

    The “complete” functionality has been enabled; you can now click the complete button at the end of each lecture (scroll to the bottom) and mark the class as completed. This isn’t done automatically upon viewing the video, although we may set that up down the line.

    #4722

    Leanne Leith
    Participant

    answered my own question, sorry

    • This reply was modified 5 months, 1 week ago by  Leanne Leith.
    #4724

    vladislav
    Keymaster

    Speaking of bugs, we’re aware of the issues with fonts on this forum, and that’s going to get corrected this week. There are some template issues that our programmer needs to resolve.

    #4728

    Kim
    Participant

    Do I need to pay for VIMEO Pro in order to watch these videos? I’m on a MAC if that makes a difference…

    #4729

    vladislav
    Keymaster

    No, you do not need to pay Vimeo anything and you should be able to watch the videos just fine. However you often do need the latest web browser to be able to properly view the videos.

    #4746

    Kelly
    Participant

    I can not get sound to work for course #7. Plants Climates and Soils – soils

    Kelly

    #4748

    vladislav
    Keymaster

    Hi Kelly, thanks for the report on that video. We’ve replaced Video 7 and it should now have audio!

    #4749

    Mike
    Participant

    Not really a bug but I used the text in the class notes to go to the page for handouts and could not find them. the link was https://www.commoncircle.com/pdc/ Did I just miss them?

    #4750

    vladislav
    Keymaster

    @Mike – Thanks for the report. We will be making additional notes available in the future. One of the things currently being worked on are the video descriptions; once those are done we will proceed to the notes and other content. There is a lot of additional functionality that will get rolled out over time.

    #4751

    Mike
    Participant

    Thanks for the quick response. I will keep an eye out for it. Thanks again.

    #4754

    Dan
    Participant

    Having trouble watching the videos on my Android phone. Watched most of the first module on my laptop without any issues, but on my phone all I get is a still picture of Larry and an audio track. Any suggestions?

    #4755

    vladislav
    Keymaster

    @Dan – looks like a known bug with Vimeo, who we use for hosting the video files. Please see https://vimeo.com/forums/help/topic:101891 – looks like it’s just a matter of time before they update their player.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 89 total)

You must be logged in to reply to this topic.